Waiting on Wednesday (12)

12:36
Toto týdenní meme pořádané Breaking the Spine je zaměřené na námi vybranou knihu, kterou si chceme přečíst.

•○•○•○•○•

Pro tuto středu si vybírám:


Návrh

Hanna Wellsová si je ve všech oblastech života jistá v kramflecích, až na sex a svádění. Jestli chce upoutat pozornost kluka, do kterého se zakoukala, musí vystoupit ze své ulity a udělat všechno, co bude potřeba, aby si jí všiml… I kdyby to znamenalo výměnou za předstírané rande doučovat namyšleného kapitána univerzitního hokejového týmu.
Garrett Graham vždy toužil po jediném – hrát po vysoké profesionálně hokej, jenže teď hrozí, že kvůli stále se zhoršujícím známkám svého snu nedosáhne. Když mu jeho spolužačka předloží návrh, který by mu zajistil pozici v týmu a jí zájem vysněného kluka, dvakrát se nerozmýšlí.
Stačil ale jediný polibek, který vedl k tomu nejdivočejšímu sexu v životě, aby si Garrett uvědomil, že už nic předstírat nehodlá. Teď ještě musí přesvědčit Hannu, že kluk, kterého chce, je ve skutečnosti on. A to tak snadné nebude.


vyjde 24. 2. 2016

Proč tuto knihu?
No nezní anotace úžasně? Možná máme před sebou další knihu, která se námětem příliš neliší od jiných, ale to je právě ono! Sexy namakaní slaďouši zůstanou v kurzu, i kdyby se na nás řítil meteorit...

Žádné komentáře:

Děkuji za pár písmenek!

Používá technologii služby Blogger.